Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en 17årig flicka som inte är jag


arg och dum

slåss hon mot världen
den värld hon trodde var vacker
som slog hennes själ som en smutsig trasa
mot marken
stampa på den skrikandes
lätt henne förstå att hon ingenting var
värd
visa henne tydligt
VI SKITER I DIG
visa henne att hon bara tillhör om hon ställer upp
tyst
så nu slåss hon
mot
allt
alla
för hur ska hon kunna veta
vem som är vem?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP