Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

coolt här faktiskt

och när jorden går under
tror jag
denna lilla plats
blir kvar

nu
måste jag skynda
hit alla som
ska finnas
kvar


se så
kom kom!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jorden duckar inte än- Ca 500 - 1500 år,, sen kommer den att ducka.. 1500 år kan verka långt. men det är det inte.

Vi ärver våran mark av våra barn sade en klok Indian.
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP