Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oron kryper i kroppen och den där lilla jävulen

viskar oavbrutet
bakom öronen

vem fan tro du
att du är
att
du
skulle vara
värd
ett skit!
dumma brudjävel

man hör att han har
ett sarkastiskt illgrin när han talar
sådär så han blottar tänderna
fult

när han är sådan
så hatar jag verkligen honom!
och hon den andra
är för rädd
för att säga
emot




Fri vers av kråkan VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-11 09:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch, man måste säga ifrån, annars håller dom bara på, sätta gränser
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP