Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuitionen sNacKar så mycket

talar om en massa saker
ibland bra
fast ganska ofta saker
jag helst inte vill höra
skitsaker
som gör mig ledsen

då brukar jag kalla henne
dum
och stänga av henne en stund
lixom trycka på STÄNG AV
på något vis slås hon alltid på igen
något spöke eller nått
säkert
som tycker jag ska lyssna fast jag inte vill

det värsta av allt
är att
hon
aldrig
haft
fel

och finns det något man hatar mer än den där som alltid
har rätt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-11 09:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
jättebra fångat
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP