Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns fint mörker men också förtärande mörker


mÖrKret tuggAr

i sig
bit för bit
av livet
meningen
orken i det
som är

låt bli
mig
snälla mörker
vill bara gömma mig
under mjuka täcken
känna händer som säger att jag lever
försvinna

snälla mörker
sluta tugga på mig
jag
har
faktiskt
inte
tid

jag måste leva
här
nu




Fri vers av kråkan VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-11 17:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kanske höres märkligt säga... stunder av liv... skriver du och jag upplever tuggandet
2012-11-11

  LenaJohansson VIP
väldigt stark dikt. igenkännlig. bra
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP