Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

så tomt
som om någon
tagit
bitar av själen
det blåser lite kallt
i hålen
dom behöver
stoppas
fyllas
igen
och igen
mera
ofta
alltid
ge
mig!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-11 17:21



Bookmark and Share


  souleater
exakt så....
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP