Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

busungen som inte ville bli stoR

det finns en busunge
som inte vill
bli stor
som vill leka
busa
stoja
slippa alla dom där hemska
vuxensakerna
såklart
fast
ändå
så vill han ha
dom där sakerna som
faktiskt är vuxensaker

plötsligt en dag
när han märkte att alla lekkamrater
var borta
så tänkte han
att
BARA leka
inte var så kul längre


kanske
man
kan
göra
båda?
och sen så levde busungen lycklig i alla sina dagar tills han blev gammal busig och dog




Fri vers av kråkan VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-11 19:44



Bookmark and Share


  Federico Romano
Gillar texten av en människa som leker livet ut..
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP