Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månmjuk icke-konst


För att vara en ostronpassare så har du en hjärna som jello och jag önskar mig en mycket liten jelloexploderingsskjutare. Särskilt när det singlar listor av perfektionism i min nattkula. Helt ärligt. Antingen vill man ha något färdigt eller så vill man skörda soldater av kräk-vad-är-jag-bara-så-arty-farty. Och månen blir inte mer mjuk för att man kliver genom kroppar.

Inte ens på en lördag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-12 03:37



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Spännande på ditt så speciella sätt att skriva. Skitbra!
2012-11-12

  Ann Bjerknes
Ah, precis de ord jag behövde en kall måndagsmorgon.
Tack!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP