Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om

man
är kär
så vill
man väl alltid
vara
nära
om man älskar
så vill man väl inte
ändra

den som är där
för att den ska bli som någon
annan




Fri vers av kråkan VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-12 11:40



Bookmark and Share


  Larra
ja så är det
2012-11-12

    ej medlem längre
Så klokt !!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP