Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nÄr pappa klippte mohikan

min pappa hade kolsvart buskigt hår
några veckor innan han dog bodde han i ett rum på mitt jobb
mina arbetskamrater fick alltså ta hand om honom vilket var pinsamt och märkligt
en dag ringde han och ville jag skulle klippa honom som jag bruka
skulle jobba den natten så vi bestämde att jag skulle komma en timma innan
fast det dög inte åt min pappa
nu eller aldrig vad det som var
sagt och gjort
han låste in sig på sitt rum
skrämde bort all personal som ju var mina arbetskamrater
klippte sig själv på toaletten
ni vet mohikan
rakad på sidorna och kolsvart ruffs som stod rakt upp i mitten
ganska kul
egentligen
men
det gamla vanliga föraktet i ögonen hos mina kamrater var inte lika kul
påminde mig bara om hans självupptagenhet och förmågan att skita i alla andra
just det som fick mig att hata
ibland




Fri vers av kråkan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-12 15:08



Bookmark and Share


  Larra
bra skrivet
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP