Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök efter mållöshet, se sidan så kan ni ana...


Askbarn

Askbarn,
i dina pupiller reflekteras världen
där blicken är slutgiltiga avgrundsskrik
i tystnad

sekunderna innan
lekte du med solkatter på väggar
men sekunderna efter
kunde du inte ens se
tårfloderna på jordburna kinder

ditt straff
planerades att utföras långt innan
ditt liv ens var närvarande
brutala våldtäkter på själar
och din var en av dem

och den kunde aldrig fly


Askbarn,
din synd i deras domstol

det var att finnas
då de fann dig




http://www.worldpressphoto.nl/index.php?option=com_photogallery&task=view&id
=180&Itemid=115&bandwidth=high




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-02-14 16:26



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det är alltid en smärta att läsa dig. Att dessutom få se det du såg när du skrev intensifierar allt. En otroligt vacker bild över något så otroligt grymt och orättvist. Inga tårar kan släcka dessa tusen tankar kring en blick ifrån ett helvete.
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta