Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNAN BLINKAR

Jag tittar upp

mot stjärnorna

Jag undrar om dom vet

Om dom ser min längtan

efter dej min älskade

Om dom känner hettan inom mej

när jag tänker på dej

Om dom känner min längtan

efter hela dej

Efter dina smekande händer

dina ögon

som strålar kärlek

Din mun som kysser

och talar ömt

Tittar på sjärnorna igen

En stjärna blinkar

Den har förstått

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-12 20:07



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert om stjärnors sällsamma ljus
2012-11-14

  aol
ler berörande själfullt skaldat menar jag,
2012-11-13

    Yarissa
Fint beskrivet!
2012-11-13

  Lars Hedlin
Riktigt underbart vackert! :)
2012-11-13

  aol
längtansfullt vackjert 0berölrande 0skjal
2012-11-12

    ej medlem längre
Så underbart vackert.
2012-11-12

  M M Mannheim VIP
Kärlek...saknad...ja stjärnorna vet...
2012-11-12

  Minkki VIP
kul samförstånd med stjärnan :)
2012-11-12

    ej medlem längre
vackert...
2012-11-12

    ordskalv
Du målar kärleken vacker. Du målar den sann. Längtan är en drivkraft vi borde uppskatta mer istället för att finna den jobbig.
2012-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfullt...
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP