Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängLar häxoR och TroLL försVinner

själar dör
om ingen
tror
att dom finns
om världen
vi
hela tiden ska ändra
förstöra oss själva
fixa lite
som om vi inte dög
duger ändå
som om vi vore dockor
i en föreställning som dom viktiga skulle roa sig med
teater i en värld
där själar dör
om vi inte
tror att vi finns
om vi tror att allt alltid kan vara vackert




Fri vers av kråkan VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-13 09:22



Bookmark and Share


  Magica VIP
Viktigt ämne!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP