Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklart


Jag minns så lite allting försvinner
och jag känner Nassehattarna tryckas ner över öronen
Vill sätta fingrarna i och bromsa
när seendet förvandlas till det gamla vanliga grå

Jag försöker greppa något
som framstår så självklart hos någon annan
Försöker tro att det också finns i mig ... för mig
men väderkvarnarna kommer alltid i vägen

Och marmeladsuckarna vinner

Jag lägger tass mellan björn och gris
Mitt inre gråtande på den överlevandes vis
Det obegripliga lika ogripart som alltid
Bara utan snubbel och skratt

Mellan kaskelotternas hjärtan och havstulpanens lager
Finns jag en stund om du söker mig 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-13 13:14



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Som att kliva in på en scen och förvandlas till en själsfigur. Jaa, så känns det när man läser den här. Bravo.
2012-11-13

  Tarantaran
Så svidande sorgligt
vackert..avsked är
smärtsamma..
men hoppet
har man alltid..
Snart blir det snubbel
och skratt..kosmonauter
och corvetter..skall du se :)
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP