Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönt gräs

på andra sidan
får jag ro

trafiken
är för tät
intrycken
för många

vågar inte gå över

uppmärksamheten riktas åt annat håll




Fri vers av franz
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-13 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz