Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad får dig att minnas?


Vinden

Vinden som bär våra minnen,
smeker ofta min kind.
Önskar den tar mina sinnen,
väcker vid minnenas grind.

Solen det enda som värmer,
minner om tider som var.
Det är inte ofta det blåser,
varma soliga dar.




Fri vers av Kjell Sjöström
Läst 301 gånger
Publicerad 2012-11-13 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Sjöström
Kjell Sjöström