Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag visste inte att fanns nätter där sömn blir till tårar och kärlekstjatter förvandlas till klagoläten, jag visste inte.


Min nya gryning

Mina ögon gråter.
min röst kvider.
Allt jag ser är tårar,
allt i min kropp lider.

Mitt hjärta slår,
som i våra unga år.
tre slag varje sekund,
allt jag ser är tårar.

Över mina blöta läppar,
ljuder en klagan.
Alla min organ gör uppror,
allt jag ser är tårar.

Kinder som du Du tröstat och smekt,
i mer än fyra långa sekler.
klagar med smärta,
värker som mitt sjuka hjärta.

Mina ögon gråter.
min röst kvider.
Allt jag ser är tårar,
allt i min kropp lider.

Mitt hjärta lämnar mig.
Alla mina organ flyr.
Hela mitt inre,
flyttar efter Dig.

Alla min tankar gör ont,
Vad har vi nu för val,
nu är det du och jag,
jag som ett tomt gråtande skal.




Fri vers av Kjell Sjöström
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 06:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord som berör.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Sjöström
Kjell Sjöström