Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bränd pärs vals spelar för mina sinnen den fina flickan är min mormor. Dikten får vara som den är. Om Du skriver en dikt så låt den vara låt den spegla det ögonblick när den föddes. Den här dikten är en spegel av mitt sinne just denna morgon.


min gryning

min gryning

Jag tittar ut,
där ute gryr morgonen.
De ungas,
i lönndom även vår.

Jag tittar ut,
drömmer mig bort.
Långt bortom vattnet,
bort mot livets slut.

Drömmer mig bort,
till gryende morgon.
Under blå druvor,
och doftade rosor.

Drömmer om en morgon,
med fåglars sång.
Omgiven av barn,
ännu en gång.




Fri vers av Kjell Sjöström
Läst 276 gånger
Publicerad 2013-04-22 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Sjöström
Kjell Sjöström