Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jaG bLir sTor

ska jag rädda världen
då ska jag måla solen röd för det är vackert
då ska jag skrattgråta när jag vill
jag ska hoppa fallskärm och trilla baklänges
utan att ta emot i mjuk mossa
springa naken till postlådan fram och tillbaks
fem i tolv
strax innan postbilen kommer
jag ska måla vackra tavlor
som man blir glad av
och älska livet utan
oro
när jag blir stor
då minsann
så ska jag
då minsann är det min tur
men
måste
nog
växa
till
mig först




Fri vers av kråkan VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-13 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP