Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dEt äR lite sYnd att jAg intE fåR varA gUd

jag skulle vara så snäll
fixa så mycket saker som är fel
strunta i lite synder hit och dit
ja
faktiskt skulle jag trolla bort allt dumt
alla dumma skulle jag göra om till snälla
alla snälla skulle få det dom förtjänar
alla skulle få mat kläder och tak
och alla skulle få utrymme att få göra det som dom är bra på
egentligen

det är lite synd det där
att jag inte får vara
gud




Fri vers av kråkan VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-14 09:12



Bookmark and Share


  sjungman
Bravo kråkan.
En alldeles underbar text!

2012-11-17

    ej medlem längre
Du vinner min röst i valet mot någonting som inte finns! Härligt skrivet
2012-11-17

  Larz Gustafsson VIP
En vidrig och vedervärdig inställning.
Du skulle med andra ord blir en godtycklig och korrumperad despot.
Människan tror sig vara kapabel att styra hela världen. Som Hitler. Och vi vet hur det gick.'Avskyvärt.
2012-11-17

  souleater
haha... sweetheart!!
2012-11-14

  Lavinia Röd
Nog hade du fixat det bättre än den påstådda nuvarande. Jag röstar på dig :)
2012-11-14

  LenaJohansson VIP
älskar titeln! och dikten är bra
2012-11-14

    Bellissima
Ja, lite synd är det faktiskt. :)
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP