Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrånkomligt att växa


Det är ofrånkomligt

att växa

då naturen står där utanför

i tystnad och tänker

om årstid

__________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-14 10:18



Bookmark and Share


    eos
Verkligen bra!
2012-11-21

  Minkki VIP
sympatiskt inramat
2012-11-14

  träsnidaren
Väldigt fin och tänkvärd i sin enkelhet!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén