Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karamellvetskap


När man varit en karamellkameleont det mesta av sitt liv.
Kan det faktiskt vara ganska svårt att förstå.

Att det finns.

En som gillar just den karamell man kom till världen som.

I synnerhet.

När man som karamell redan från början fick veta.
Att man inte riktigt dög till att vara den riktiga sortens karamell.

Nu.

Söker jag bara i minnet. Efter min riktiga smak. 
Den som jag anar inom i allt det nära du ger. 
Och i mitt hjärtas slag. De som blir så varma.

Av dig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-14 11:23



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Oemotståndlig!
2012-11-14

  Nanna X
jättefin karamellvetenskap
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP