Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSENS ÖNSKAN

Du fjärilsvinge

som fladdrar runt

på min rosenknopp

Söker

bland bladen

efter din åtrås nektar

 

Jag önskar

 Stanna kvar en stund

hos mej

sedan du stillat

din hunger

 

Behöver känna din värme

ännu en stund

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 17:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Applåderar denna vackra dikt! ;)
2012-11-16

  ULJO
Vilken vacker text
2012-11-14

  Ninananonia VIP
Vacker stund.. i ord..
2012-11-14

    ej medlem längre
fin..! ett levande rosenblad!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP