Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
G-kås är hemskt..som en mardröm som aldrig vill ta slut..fast..det FINNS bra saker..trotts allt


hÖrlurar fantastiskt! varfÖr har jAg aldrig

provat det förrut?
så dumt
vägrat för att jag minsann vill vara närvarande i nuet
jovisst
närvarandet i affärer brukar sluta med att jag glömmer allt jag skulle ha
idag på G-kås detta hemska ställe glömde jag bara hälften
och det är ju fantastiskt!
guldkant idag
helt klart
tänk ändå
så mycket man kan bli glad
över




Fri vers av kråkan VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-14 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kryptisk och skön på sitt sätt
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP