Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag.

Alla hjärtan, allas dag,
med gåvor och fina ord.
Den enda dagen i sitt slag,
av kärlek på vår jord.

All vår kärlek som vi har
vi giver till vår nästa.
Tacksamhet så underbar,
att få ge och få det bästa.

En inre frid att dela ut.
på en dag i röd nyans.
En inre frid du känt förut,
i ljuvlig tuman-dans.

Tag din vän uti dess hand,
och skåda livet bästa.
Stå en stund i kärleksbrand
och njut utav din nästa.

/Caesar
2006-12-14




Fri vers av Caesar
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-02-14 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caesar