Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rum.

Konst pryder rummet,
i drömmande mönster.
Vindar av ljummet,
utanför dess fönster.

Ser vacker dekoration,
hör underbara toner.
Känner öm passion,
och djupa depressioner.

Hör höga skratt,
och tårar falla.
Ser dag och natt,
det varma och kalla.

Tystnad som hörs,
står still och blundar.
Mitt inre berörs,
av tankar som undrar.

Var jag hamnat?
Rummet känns igen.
Här har jag ramlat,
och rest mig igen.

Min kropp är mitt rum.
själen dess dekor.
Vilse och stum...
I rummet jag står.

/Caesar 2006-02-19




Fri vers av Caesar
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-02-20 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caesar