Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jAg äR bAra så jÄvla myCket

egentligen tänker jag bara högt
så lyssna inte
så noga
ibland
är det jag säger
bara höga funderingar
tror
hoppas jag säger saker på ett annat sätt
annars

men vad fan vet jag
är bara så jävla mycket förstår om du blir rädd
trött på mig
undrar vad fan du lärt känna för idiot
förstår dig
som att åka berg och dal bana
så på något sätt måste man väl gilla
tivoli och fart
om man ska kunna
gilla mig

tro mig
har försökt ändra på mig
bli lite annan sådär söt och gulligt lagom lixom
det blev sådär

här är jag
bara så




Fri vers av kråkan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-15 08:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Klockrent bra, var du!
2012-11-17

  Angel of love
Tycker mycket om den här texten! Ler igenkännande*
2012-11-15

  Seglaren
Det är alldeles för lätt att bli kär i dig.
Du har skrivit en så bra text.
Det bästa med dina texter är att de kommer från hjärtat. Rakt av och enkelt. Fortsätt med det!!
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP