Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅÅÅ vad det sprätter!

kroppen är lixom så pigg
vill hoppa leka klättra på någon
snurra runt åla flyga litegrann
dansa litegrann
så mycket finns däri just nu
det pyser från öron och läcker genom hud
energi i överflöd som om lagom inte vore nog
måste nog nu ut och rasta allt
lite
innan kroppen
tar egna beslut
och rör sig i ofrivilliga
explosioner!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-15 09:27



Bookmark and Share


  Seglaren
Ha ha. En rolig text.
Man förstår nästan hur du känner.
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP