Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör.............

 

spinn trådar av tillit för utsatta själar

och tanken om ungdom och evighet bestå

 

linda garnet varsamt runt stelnande kropp

bädda för en och djup dvala av stillhet och ro

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-15 14:31



Bookmark and Share


  Larra
Rofylld till baka i kosmos
2012-12-03

  Jaseph
En kokong som vävs för evigheten.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP