Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fRihet vArseGodvaD deT nu äR

är det ensamhet
frihet
eller är det
höra samman
ihop som
är frihet
kanske är det att inte dela något med
någon som är frihet
eller också tvärtom
är det pengar som är frihet
eller ingenting

Är frihet
tomheten
eller är frihet
när man
känner närhet

bara undrar
vad är egentligen frihet
för dig?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-15 16:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Frihet för mig är att bli accepterad som just den jag är, att få leva som den jag är...
2012-11-20

  Magica VIP
För mig är frihet att en dag kunna vakna upp och andas utan att gå sönder av oro och ångest. (Men allt är ju relativt förstås.)
Intressant text!
2012-11-17

    ej medlem längre
nar man inte ar radd, nar man ar hel, i balans, ying och yang, och darfor gor sina val pga lust till vad man vill och inte vad man ar radd for...;)) tycker jag....
2012-11-16

  Svart svan
Bra fråga. För mig har Frihet blivit frihet från...frihet är alltså frihet ifrån något som det känns bättre att vara utan...på detta sätt behöver jag inte söka friheten någon annanstans, utan kan uppskatta både små och lite större friheter från olika saker och tillstånd, samtidigt som jag kan tillhöra något som jag inte vill eller kan vara utan...på detta sätt kan tillhörighet och frihet samsas i mitt huvud, och jag känner mig fri att välja mellan vad jag vill fortsätta tillhöra, och vad jag vill förändra, d.v.s. frigöra mig ifrån...
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP