Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka på

Det är inte allt som syns,
varje människa har ett inuti ...

ett inuti
som kanske burit stormar,
ett inuti
med dolda tårar.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-15 22:35



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärt. Bra ord "ett inuti".
2012-11-16

  ULJO
En text med ett vackert djup. Strålande beröring.
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP