Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oM vi lEker osS in i allVar

kanske vi skulle
hantera det bättre
inte falla så hårt
för om
allt
är
lek
kan man ju sluta leka
när man slår sig
fast det är klart
det är ju i lek
barn
oftast skadar sig
allvarligt
därför dom är barn och vuxna
finns för att ta hand om
begränsa
lek
så den inte skadar
så lek kanske ändå
inte är allvar
eller tvärt om




Fri vers av kråkan VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-16 01:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vi har mycket att lära oss där!
2012-11-20

  Magica VIP
...eller kanske samma sak? :)
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP