Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äVen faNtasin kan sittA fast i siG själv

flödet i tanken
kan stanna upp
snurra tillbaks
till samma samma samma
punkt
utan att färdas framåt
även fantasin
kan fastna i sig själv
och behöva hjälp
att bli

fri




Fri vers av kråkan VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 03:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja så kan det vara ibland!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP