Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sorts poet



för jag är en sorts poet
därför söker jag ständigt smärtan
bara för att kunna göra
det jag gör




Fri vers av tigerlily
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-16 15:52



Bookmark and Share


  aol
det är det stora inret,
2012-11-18

  Max Poisé VIP
Yes!
Det är pudelns kärna!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

tigerlily
tigerlily