Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Töntigt och enkelt, men mer sant kan det inte bli..


kärlek


Älskar dej mest
ingen protest
-du är helt enkelt bäst!
Det är dej jag vill ha
det är du som får mej att må bra
Din hud mot min
jag är alltid din
Du gör mej svag
det är du och jag
Alltid vi två
det är bara så!



:)




Fri vers av tigerlily
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-11 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigerlily
tigerlily