Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag mot evigheten




och stjärnorna de som
kolliderar med dina
ögon och
säger mej att
vi, vi
kommer vinna
över oändligheten
evigheten
som finns i
varje sekund vi ska
få dem att
alltid existera
för oss




Fri vers av tigerlily
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-12 17:27



Bookmark and Share


  peter markurth
känns äkta, bra
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

tigerlily
tigerlily