Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel men med starkt


Som om det spelar roll.

Att vissla ettor och nollor.

Varför inte bara en snabb radering?
Ett släng med det mörka?
En begravning inom?

Jag drar orden ut genom fingrarna bort.

Hatar. Hatar.
Så intensivt.

Dessa skuggor. Som bryter ben. Genom dagarna.
Och som skrattar åt det funna.

Det som ligger glimrande.
Så jävla vackert.

Precis där tårarna startar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-18 20:31



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Rad 4 är hela dikten.
2012-11-18

  Annika Persson

vindhyssja.tyst, din gest spelar roll.
jag ser att det inte är din skugga.
utan ditt drag, din realitet. livet.
man kan gråta på olika sätt.


2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP