Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Utan sin klocka
vet han ändå att tiden
alltid är NU.

------------------------------
Först publicerad på twitter




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 457 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-19 00:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokskap i få ord
2012-12-14

  Magica VIP
Kanske är det Först då man vet det?
Intressant.
2012-12-14

  Annika Persson
Om klockan stannar
vet han att han måste
köpa ett nytt batteri.

Tid är ett oresonligt begrepp.



2012-11-23

  Annika Persson
I TID
Med sin klocka
vet han att han måste skynda sig

(om han är som jag)
2012-11-23

  Ljusletaren
Underbart ... så är det ;.)
Grattis till att du kom med i Världens sista diktsamling ... minns du att jag sa det ;.) Vilken av dina två texter blev det? /kram
2012-11-22

  Eva Langrath VIP
Visdom i korta enkla ord.
2012-11-19

  Minkki VIP
Den, du - vilket nu!
2012-11-19

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2012-11-19

  Osvalds_Dotter VIP
Vilken insikt den mannen har!
Himla bra skriftat!
2012-11-19

  walborg
Fyndigt!!!
2012-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ett enkelt konstaterande...gillar...
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)