Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man är så trött så man tror att nu går det inte mer

så går det ändå
alltid
lite till




Fri vers av kråkan VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-19 06:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Visst är det så.. Är precis inne i en sån period.. Helt slut psykiskt och själsmässigt, men nog fasiken går det lite till<3

2012-11-20

  Lars Hedlin
Just så....
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP