Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fNittRiga barN

är ju såklart underbart
fast ibland
när man är sådär trött så alla nerver sitter utanpå
då är det svårt att se
det underbara
det är då man får ta
det där allra sista
som sitter under fötterna
göra om det till en liten glädje
för att dom ju är just lyckliga
även om det känns som knivar i öron och huvud
för dom
kan ju inte hjälpa
att trötthet förvandlar saker
fel ibland




Fri vers av kråkan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 20:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat "Gillas"
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP