Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AJ da..nU leR vi lIte tyckEr jag

lek lite lek!
livet är allvarligt nog ändå
le lite
lek att livet är härligt en stund
le!!!!
sådär så inpulserna i hjärnan får lite att arbeta med
skratta
lek spring lite
hoppa hage mellan vattenpölarna
strunta i saker som är dumma
tänk lite mindre
lek lite mer
gör lite mer
seså..
bäTTre nu?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-20 09:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag ler ALDRIG på kommando.

Organiserat lekande är bland det fånigaste och mest motbjudande jag vet.
Saboterar alltid sådant genom att vägra delta.
2012-11-20

  Angel of love
Ja allt behöver inte vara så allvarligt jämt, tyckte mycket om den! Sprider glädje
2012-11-20

  Lars Hedlin
JA lev livet NU!
2012-11-20

  sjungman
Bra!
Cornelis Wreeswijk sa detsamma i den här texten:
"Koppla av, mindre krav .. fjompiga du"
2012-11-20

    ej medlem längre
Ja !! och man blir fnittrigt glad ...
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP