Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att elda med veD

kan man ju tycka är jobbigt
och ja
det är det
fast
vill man ha meningsfullhet i sitt liv
så är det ju ändå bra
för lever man så
så måste man ju
för visst är det ändå meningsfullt att inte frysa
och dessutom så spar man ju massa pengar
på att slippa gå till gym
slippa massa krämpor som kommer av att sitta still
slipper sjukhus
för man har inte tid
för man måste
elda
bära
å
och slita lite




Fri vers av kråkan VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
precis så...;) kan man tänka då man dammsuger också...det är mysigt med en brasa !!
2012-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Och man kan ju elda för...du vet...
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP