Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort text om saknad


Kom

Kom, ta mig härifrån
Led mig hem igen
Visa mig mitt liv
Tillsammans med dig

Kom, jag saknar dina ord
Lever ensam utan lust
Ser min själ utan ljus
Bara vin på mitt bord

Kom med längtan
Kom med hopp
Kom med allt som lyser upp
Kom med vackra sommar dar

Kom med allt som gör mig glad
Kom lägg dig ner hos mig
Kom låt mig vara där
Kom låt mig älska




Fri vers av Eas
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-02-15 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eas
Eas