Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den morgon som aldrig fanns

Den morgon som aldrig fanns delade jag med dig
Tillsammans låg vi ensamma i sängen.
Varken du eller jag sov
Tittade, kände, saknade älskade och grät
Vi hade delat allt, vi hade älskat varandra
Jag önskade att den morgon som aldrig fanns
Aldrig skulle ta slut




Fri vers av Eas
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-02-15 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eas
Eas