Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fummel

En sekund av tvekan
En sekund som förändrar allt
Från lycka till sorg
Man slinter om taget till livet

En sekund av tvekan
Valet fördimmas
Från sorg till lycka
Två blickar som möts

Ödet har fumlat




Fri vers av Eas
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-02-15 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eas
Eas