Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar ibland på det där med blommor och blader, bara en inte grubblar för mye för då får man lätt spader.


Övervintrande






Det där om att blommorna dör
kanske att de ändå i jorden sig frör
emedan det finns en chans
att nästa vår och sommar
de står där och åter blommar.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-20 16:15



Bookmark and Share


  ULJO
Tidens gång och tjusning
2012-11-23

  poetryGirl
ja, allt det där har naturen programmerat så fint, död ger åter liv
2012-11-20

    Birgersdotter VIP
Ja mina perenner kommer år från år
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP