Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en bock och lever i synd

Jag är en bock och lever i synd
Jag är en bock som alltid vill synda
För livets njutning fann jag ett fynd
En fallen kvinna som är som en hynda
Vi syndar om natten och syndar om dan
När lusten till synd vi villigt bejakar
Och syndar helt sanslöst besatta av Fan
Så golvet i sängkammaren hos oss skakar
Den synden vi finner är mest njutningsfull
Den synden är onämnbar för de pryda
För synden är djuriska njutbara knull
Ty svartrockars bannor vi vägrar att lyda





Bunden vers av Pehr Werz
Läst 191 gånger
Publicerad 2012-11-20 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz