Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riKtad enErgi

ibland måste man välja
var
hur
man ska rikta sin vilja
sin energi
rikta den så livet jobbar på
åt rätt håll
rikta den till
för
personer som vill ha den
inte slösa den på saker som jobbar i motvind
föja livet
inte jobba emot det
livet vill nog oss alla väl
egentligen
om vi bara accepterar var det vill föra oss
om vi bara vågar ta emot
de uppgifter vi blir tilldelade
även om vi ibland
hade tänkt annat




Fri vers av kråkan VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-21 08:49



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra text, bra innehåll
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP