Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hUr mycKet ska man hÅlla på

hur jobbig får man bli
innan man ska ge fan i
och vara så jävla jobbig
ska man bara skita i istället
stänga kontoret för en tid och vänta på
vänta
som ett litet vakumförpackat paket
stängt för syret som finns i livet
hålla tyst och vänta
på att kanske
bli öppnad
sen
någongång
eller ska man hålla på bara och vara jobbig
gå runt med en känsla av att man bara borde försvinna
vara tyst
oönskad
hur mycket ska man hålla på?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 09:02



Bookmark and Share


  souleater
tills man vet... att det är dags att lägga av...
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP