Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antaR att när känslan sOm förmedLas äR tveKsamhet

vad man än säger
sagt
så hjälper inga ord
ingen handlig
vad man själv än känner
antar
man bara får
bädda in sig själv i bubblan då
plåstra om sig lite
och förstå att känslan kanske bara var ens egen
för finns tveksamhet
så är den ju inte delad
på riktigt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-21 09:20



Bookmark and Share


  Pot Pourri
..dessa diffusa känslor. Får hu-feeling av den här, och jepp och gah och så bra formulerat. Ibland vill jag tillbaka till -71 och "Får jag chans på dig?" Ja/Nej så vare klart. Vart tog det enkla vägen på vägen tro?
2012-11-21

  aol
ja vännen så sant skriftar du,
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP